Word Service Partner bij GRS

Bent u bandenspecialist voor personenwagens, bestelwagens en eventueel andere voertuigen en biedt uw bedrijf bandenservice en eventueel ook auto-onderhoud aan op een hoog niveau en wilt u genieten van de voordelen van een partnernetwerk? Neem dan zeker contact met ons op. 4Fleet Group is een onderdeel van GRS. Als lid van het GRS-netwerk kan u als Service Partner voor de klanten van 4Fleet werken en geniet u maximale ondersteuning in uw activiteiten.

GRS

Als onderdeel van de Goodyear Group is Goodyear Retail Systems al meer dan 40 jaar de franchisegever en systeemaanbieder in de bandenhandel.

Ongeveer 1.100 ondernemingen hebben zich aangesloten bij een van de aangeboden gespecialiseerde retail concepten (Vulco, Uw Bandenspecialist, Premio Banden + Onderhoud, Quick Reifendiscount, Handelsmarketing-Initiative (HMI)) en krijgen professionele ondersteuning op het gebied van inkoop, verkoop, e-commerce, marketing, wagenparkbeheer, opleiding, goederenbeheer en bedrijfsleiding. De GRS-partners zijn experts in verschillende soorten banden en professionele bandenservices. In Belgiƫ bestaat GRS uit de twee retailformules, namelijk Premio en Uw Bandenspecialist.

 

Aarzel niet ons te contacteren bij eventuele vragen of interesse: 0473 34 75 65, ann_ferket@g-rs.com