Goodyear Retail Systems, kortweg GRS genoemd, is een netwerk van zelfstandige bandenspecialisten en is een onderdeel van Goodyear nv.

Het GRS-netwerk bestaat in Benelux uit twee gespecialiseerde retail concepten, namelijk Premio en Uw Bandenspecialist/Votre Spécialiste du Pneu. In andere landen zijn eveneens formules als Vulco, Handelsmarketing-Initiative (HMI), Quick Reifendiscount en SuperService onderdeel van GRS.

Professionele ondersteuning

 

GRS biedt de aangesloten leden professionele ondersteuning op het gebied van inkoop, verkoop, e-commerce, marketing, wagenparkbeheer, customer fulfillment en kwaliteit, opleiding, goederenbeheer en bedrijfsleiding. De GRS-leden zijn experts in verschillende soorten banden en bandenservices voor personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, landbouw en industrie, en dit voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Deze laatste service wordt aangeboden onder de naam 4Fleet Group.

Premio

Premio is een internationaal netwerk van banden- en onderhoudsspecialisten. Het is een netwerk met een duidelijk omschreven identiteit, dat haar franchisenemers ondersteuning biedt op alle noodzakelijke vlakken. De kwaliteit en service van de vestigingen wordt in België geaudit door een extern expertisecentrum, namelijk Educam.

De website van Premio vindt u op www.premio.be.

Uw Bandenspecialist

De vestigingen binnen het netwerk Uw Bandenspecialist werken onder hun eigen naam, maar zijn niettemin verbonden door en herkenbaar aan het kwaliteitslabel dat een optimale dienstverlening naar onze klanten garandeert.

De website van Uw Bandenspecialist vindt u op www.uwbandenspecialist.be.

Meer weten over GRS?

Heeft u vragen of heeft u interesse in een van de GRS franchise formules? Neem dan vrijblijvend contact op met Ann Ferket, ann_ferket@g-rs.com of op +32 473 34 75 65.